:: Een bed om van te genieten

Waterbedden van Bodyform zijn veel meer dan de perfecte keuze voor uw nachtrust. Zij zijn een oase van ontspanning, een stukje wellness in de slaapkamer. Elk bed is maatwerk en is van hoofd tot voeteneind op uw comfort ingesteld.

Alle onderdelen zijn met de meeste zorg gemaakt van hoogwaardige materialen. Comfort, hygiëne en design zijn de belangrijkste uitgangspunten. Ieder waterbed van Bodyform is uiterst eenvoudig te reinigen. Zo kunnen wij u verzekeren dat u met uw waterbed zeer tevreden zult zijn.

:: Een bed voor uw leven

Door de hoge kwaliteit van een Bodyform waterbed bent zeker van een lange levensduur. Voor de door ons gefabriceerde waterbedden gebruiken wij als enige alleen hoogwaardige materialen vervaardigd in Duitsland en die geen nadelige gevolgen van langdurig transport, temperatuurschommelingen en lange opslagtijden ondervinden. De ideale combinatie van hoogwaardige materialen, moderne techniek en voorbeeldige kwaliteitszekerheid.

Bodyform waterbedden zijn getest en goedgekeurd door diverse keuringsinstanties. Met onze jarenlange kwaliteitsgarantie beschikt u over een correct en perfect kwaliteitsproduct “made in Germany”.

:: Perfecte aanpassing

Beter kan men niet liggen.
Bodyform waterbedden hebben een ergonomische waterkern,gemaakt van West-Europees, speciaal vinyl voor maximale flexibiliteit en minimale drukbelasting.
De watermatrassen hebben naadloze hoeklassen en worden vervaardigd door hoogfrequentie hoeklastechniek, uw zekerheid voor een hoge duurzaamheid.
Stabiliserende fiberlagen (en lendensteun) in de watermatras zorgen voor uw persoonlijke gewenste stabilisatie.

De schuimbalken van hoogwaardig kwaliteitsschuim verlenen aan het bed een uitmuntende stabiliteit, maken het liggen aan de rand comfortabel en vergemakkelijken het in- en uitstappen.

  • Ergonomische watermatras
  • Kwaliteit “Made in Germany”
  • Jarenlange kwaliteitsgarantie

:: Top hygiënisch, top gereinigd

Hygiënischer kan niet. In de afgesloten watermatras kunnen geen lichaamszout, huidschilfers of huisstofmijt nestelen. Het vinyloppervlak is zeer onderhoudsvriendelijk.

De HighLine matrashoes is gemaakt van MicroCare®: een anti-microbacteriële vezel die u beschermt tegen bacteriën, huismijt en schimmels.
De werking van MicroCare® komt overeen met het mechanisme van zuurstofdesinfectie en is werkzaam zonder inzet van giftige of milieu-onvriendelijke stoffen. De matrashoes is Öko-Tex 100 Type 1 gecertificeerd.
De HighLine matrashoes heeft een vulling van Hypersoft® dat het lichaamsvocht optimaal absorbeert en ventileert, zeer zacht en comfortabel is en haar natuurlijke veerkrachtige vorm voor vele jaren behoudt. Een medische ergochecktest bewijst dat door het gebruik van Hypersoft® drukpunten volledig verdwijnen.
Door de combinatie van MicroCare® en Hypersoft® is de HighLine matrashoes wasbaar op 95° en geschikt voor de droogmachine.

De BlueLine matrashoes is gemaakt van huidvriendelijk Jersey Dubbeldoek. De vulling van DuPont® Quallofil zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie en vochtigheidsreductie. Quallofil is een exclusieve combinatie uit de fijnste en ultralichtste polyestergarens voor maximaal comfort. De hoge luchtinsluiting zorgt voor maximale warmte.
De BlueLine matrashoes is tot 60° wasbaar en geschikt voor de droogmachine.

  • Afneembare en wasbare matrashoes
  • MicroCare® en Hypersoft® voor optimaal klimacomfort
  • Anti-allergene eigenschappen

Milieuvriendelijke productie

Bodyform waterbedden zijn milieu- vriendeijke en recyclebare producten. Bodyform gebruikt uitsluitend cfk-vrij schuim met hoge vormstabiliteit. meer informatie
© 2021 Bodyform | Westerwaldstraße 20 | D-53757 Sankt Augustin | Contact | Impressum | Privacyverklaring